Minby.dk er din velorienterede nabo, der altid står klar med det sidste nye fra hovedstadens bydele

Forestil dig en nabo, der ved, hvad der rører sig i lokalområdet. En nabo, du kan spørge til råds, når kommunen pludselig graver i din gade eller slukker for strømmen i din bydel. En nabo, der altid kan give dig et tip til et nyt sted, du er nødt til at besøge. Den nabo er minby.dk.
Vi opdaterer dig med de første nyheder, mest relevante debatter og bedste guides og tilbud i byen – præcis som du kender det fra din lokale ugeavis.
Minby.dk er båret af journalisterne fra alle de københavnske lokalaviser plus Frederiksberg Bladet. De kender deres bydele, og de deler den med dig på minby.dk.
Følg os her og se endnu mere på minby.dk

North Media – Hovedstadens Mediehus er virksomheden bag Minby.dk

I Hovedstadens Mediehus sidder alle de københavnske lokalaviser, og dermed er Minby.dk født ind i hjertet af hovedstaden. Med kræfterne fra lokale journalister og lokale sælgere har vi kontakt til alle små afkroge af byen.

Vores ambition er at skabe en hyperlokal, relevant og troværdig platform, hvor du som annoncør, læser eller ildsjæl bliver inddraget, hørt og orienteret omkring shopping, holdninger, oplevelser, politik, byliv og meget, meget mere.

Minby.dk er flyttet ind i dit nabolag.