Velkommen til Civildebatten Frederiksberg

Online-kultur: Du befinder dig på Frederiksbergs nye online-debatforum. Bag initiativet står Frederiksberg Fonden, CBS Center for Civilsamfundsstudier og Frederiksberg Bladet. Vi er gået sammen om at skabe et borgerdrevet debatforum om civilsamfundet – et sted hvor man kan debattere, også med dem, man er uenige med på civiliseret vis.

Med forummet ønsker vi at skabe en platform for en aktiv og spændende debat om vores civile liv. Det vil sige, alt det vi er fælles om, og som ikke handler om det kommercielle, det kommunale eller statslige. Men alt det, der flyder indimellem, og som er med til at definere os som borgere og lokalsamfund.

Emnerne kan tage udgangspunkt i eksempelvis foreningerne, organisationerne, de uformelle initiativer og klubberne og kan handle om, hvordan vi omgås hinanden på gaden, i foreningslivet og når vi debatterer med hinanden. Men også hvordan det civile samfund skabes, udvikles og udfoldes.

Civildebatten er et sted med plads til eftertanke og refleksion.  Og du opfordres til at deltage og til at være det gode eksempel i debatten. Det smitter, hvis man er konstruktiv, humoristisk og positiv over for dem, man er uenig med, i sin tilgang til at debattere.

For kunne poste et indlæg eller kommentere andres indlæg skal du oprette en brugerprofil i eget navn. Det gør du ved at klikke på den røde knap til højre ’Ny debat’ eller blot klikke her. Vedhæft gerne et billede på dit indlæg. Hvis ikke du har et passende billede, kan vi lægge et genrefoto på.

Når du skriver, så vær opmærksom på, at dit indlæg ikke må indeholde følgende:

  • Personfølsomme oplysninger
  • En aggressiv tone i form af smædeord, personangreb og brug af versaler
  • Markedsføring
  • Brud på ophavsretten
  • Være skrevet under falsk navn

Har du spørgsmål til Civildebatten Frederiksberg eller til, hvordan du lægger et indlæg på, så tøv ikke med at kontakte Civildebattens redaktør Dorthe Oxgren på dorthe@civildebatten.dk

 Vi glæder os til at høre fra dig.

Overblik

Kontakt:
Civildebatten Frederiksberg
Dorthe Oxgren
redaktør
dorthe@civildebatten.dk

(Civildebatten Frederiksberg forbeholder sig ret til at fjerne kommentarer og indlæg, der bryder med reglerne for en civiliseret debat.)

Artikel:

Frederiksberg Fonden vil puste nyt liv i debatkulturen

Artikel:

”Det er helt vildt, hvad vi kan sammen”

Debatten