Bland dig i debatten

Debat: Hører du til dem, der bliver irriteret over, andre ikke rydder op efter sig i parken, smider skrald ud af bilen eller på gaden? Er du bekymret for mangfoldigheden i dit barns klasse, eller ønsker du, at flere ville sætte tid af til en frivillig indsats i din forening til glæde for fællesskabet? Eller sagt på en anden måde, interesserer du dig også for dit lokalsamfund, og vil du gerne bidrage til en god og konstruktiv debat om civile emner, så bland dig endelig.

Civildebatten Frederiksberg er et sted med plads til eftertanke og refleksion.  Og du opfordres til at deltage og til at være det gode eksempel i debatten. Det smitter, hvis man er konstruktiv, humoristisk og positiv over for dem, man er uenig med, i sin tilgang til at debattere.

Med forummet ønsker vi at skabe en platform for en aktiv og spændende debat om vores civile liv. Det vil sige, alt det vi er fælles om, og som ikke handler om det kommercielle, det kommunale eller statslige. Men alt det, der flyder indimellem, og som er med til at definere os som borgere og lokalsamfund.

For kunne poste et indlæg eller kommentere andres indlæg skal du oprette en brugerprofil i eget navn. Det gør du ved at klikke på den røde knap til højre ’Ny debat’ eller blot klikke her. Vedhæft gerne et billede på dit indlæg. Hvis ikke du har et passende billede, kan vi lægge et genrefoto på.

Når du skriver, så husk på, at dit indlæg ikke må indeholde følgende:

  • Personfølsomme oplysninger
  • En aggressiv tone i form af smædeord, personangreb og brug af versaler
  • Markedsføring
  • Brud på ophavsretten
  • Være skrevet under falsk navn

Har du spørgsmål til Civildebatten Frederiksberg eller til, hvordan du lægger et indlæg på, så kontakt Civildebattens redaktør Dorthe Oxgren på dorthe@civildebatten.dk

Bag initiativet står Frederiksberg Fonden, CBS Center for Civilsamfundsstudier og Frederiksberg Bladet. 

Overblik

Kontakt:
Civildebatten Frederiksberg
Dorthe Oxgren
redaktør
dorthe@civildebatten.dk

Artikel:

Frederiksberg Fonden vil puste nyt liv i debatkulturen

Artikel:

”Det er helt vildt, hvad vi kan sammen”

Debatten