Vil du markedsføre din virksomhed i København?

Markedsfør din virksomhed i København gennem North Media – Hovedstadens Mediehus

Hvis du vil nå ud til kunderne i København, så skal du placere dine annoncer hos os. Både på print og online henvender vi os til virksomheder og københavnere i alle aldre. Med vores lokalaviser kommer vi ind gennem brevsprækkerne hos mere end 250.000 københavnere og med vores online-produkter udkommer vi på web, Facebook og Instagram.

Kontakt os på telefon 33 88 88 88, via e-mail salg@minby.dk eller find din kontaktperson og annonceinfo nedenfor.

Annoncer Lokalaviser København

LOKALAVISER

Minby.dk udgiver 8 lokalaviser i København; AmagerBladet, CityAvisen, Frederiksberg Bladet, Nørrebro Nordvest Bladet, Valby & Kgs. Enghave Bladet, Vanløse Bladet, Vesterbro Bladet og Østerbro Avis.

Find din lokale annoncekonsulent her

Annoncer i forbyen københavn

FORBYEN

ForByen bringer artikler, guides, og omtale indenfor livsstil, kultur, oplevelser, shopping og gastronomi skrevet af og i samarbejde med vores dygtige redaktion og lokale bloggere.

Find din ForByen annoncekonsulent her

Online annoncering minby

ONLINE

Minby.dk udgiver 3 nyhedssites; minby.dk, søndagsavisen.dk og erhvervkbh.dk. Alle sites har mulighed for bannerannoncering, advertorials, nyhedsbrevsannoncering, facebookannoncering mm.

Find dine online annoncekonsulenter her

Magasin annoncering København

MAGASINER

KBH by KCC er et magasin for alle, der elsker København. KBH by KCC har fokus på København City som oplevelsescentrum og udgives af KCC og North Media.

Find din annoncekonsulent for magasiner her

Annoncer Erhverv København

ERHVERV KØBENHAVN

Erhverv København er Storkøbenhavns egen erhvervsavis Avisen er gratis og postomdelt til 19.000 virksomheder. Avisen udkommer hveranden uge og har også sit eget site.

Find dine annoncekonsulenter for erhverv her

Fandt du ikke den du søgte? Udfyld nedenstående formular og vi vender retur