Annoncer online hos North Media

Online annoncering i København

Hovedstadens Mediehus udgiver 3 nyhedssites; minby.dk, søndagsavisen.dk og erhvervkbh.dk. Alle sites har mulighed for bannerannoncering, advertorials, nyhedsbrevsannoncering, facebookannoncering mm.

Kontakt din online annoncekonsulent

Kontakt os på telefon 33 88 88 88, via e-mail salg@minby.dk eller find din kontaktperson og annonceinfo nedenfor.

Annoncering

minby.dk, sondagsavisen.dk & Erhvervkbh.dk

Marina Ledegaard Petersen
mpe@minby.dk
Tlf.: 27 51 20 56

Indhold

minby.dk, sondagsavisen.dk & Erhvervkbh.dk

Simon Reenberg
SoMe & Online Manager
sre@minby.dk
Tlf.: 39 57 75 21

ONLINE ANNONCERING minby.dk

Vi opdaterer dig med de første nyheder, mest relevante debatter og bedste guides og tilbud i byen – præcis som du kender det fra din lokale ugeavis.

Minby.dk er båret af journalisterne fra alle de københavnske lokalaviser plus Frederiksberg Bladet. De kender deres bydele, og de deler den med dig på minby.dk.

Søndagsavisen.dk er danskernes guide til hverdagslivet, der hjælper og guider danskerne til en lettere hverdag. Med indhold omkring alt fra privatøkonomi, til test og forbrugsvaner.

ErhvervKBH.dk henvender sig til små og mellemstore virksomheder i Storkøbenhavn. Med enkle greb giver vi målgruppen et kig ind i nye tendenser, viden, måder at arbejde på, nye måder at drive virksomhed på – og en god læseoplevelse.

Vi orienterer os mod baggrund, perspektiv, overblik, inspiration med relevans for de små og mellemstore virksomheder i Storkøbenhavn.

Fandt du ikke den du søgte? Udfyld nedenstående formular og vi vender retur