På Frederiksberg vil vi gerne skabe rammer for et aktivt og godt seniorliv i byen med fokus på fællesskab og livskvalitet i hverdagen. Derfor arbejder vi sammen med idrætsorganisationerne DIF og DGI om projektet ’Bevæg dig for livet’, som handler om at inspirere endnu flere til at dyrke idræt og motion.

I dette Tema får du et overblik over de tilbud, som er målrettet seniorer og ældre på Frederiksberg. Uanset om du bedst kan lide de traditionelle motionsformer som gymnastik eller badminton, el- ler du vil prøve noget helt nyt – som yolates eller bueskydning – så er der mange muligheder for at bevæge dig sammen med jævnaldrende.

Du kan også få inspiration ved at læse om, hvad bevægelse betyder for den evigtunge 72-årige frederiksberg-borger, Jørgen de Mylius, og hvordan han får afsat plads til motion i en stadig travl hverdag. Tag også med redaktør Jeanette Hougaard ind på floorball-banen i Kedelhallen og få mere at vide om Frederiksbergs nyeste motionsforening – Frederiksberg Senior Motion – hvor alle er helt nye og starter på lige fod.

Vi håber, at så mange som muligt finder inspiration til glæde og bevægelse i hverdagen.

Rigtig god læselyst

Jørgen Glenthøj, borgmester

Simon Aggesen, formand kultur og fritidsudvalget

Flemming Brank, formand, sundheds-og forebyggelsesudvalget

Få et overblik over motionstilbud i Frederiksberg Kommune HER