Foto: Nordisk Film

Vind film: Pompeji – Et kapløb mod tiden

Konkurrence. ‘Pompeji’ er historien om slaven Milo, der kæmper en kamp for at redde sit livs kærlighed.

Af Jesper Marthin

jma@minby.dk

Film: I år 79 efter Kristus eksploderede vulkanen Vesuv og dækkede den velhavende by Pompeji med et metertykt lag aske og lava. Men dagene, der ledte op til det altødelæggende udbrud, var mindst lige så dramatiske for mange af byens indbyggere.

’Pompeji’ er den storslåede historie om slaven Milo (Kit Harington), der har kæmpet sig op til at være en af arenaens mest uovervindelige gladiatorer. Han kæmper nu sit livs kamp imod tiden for at redde sit livs kærlighed, Cassia (Emily Browning), den smukke datter af en velhavende købmand, som imidlertid har lovet hende væk – mod sin vilje – til en korrupt romersk senator. Mens de dramatiske begivenheder nærmer sig sit uafvendelige klimaks, bryder den nærliggende vulkan, Vesuv, ud i en altudslettende og helvedeshed strøm af brændende lava, hvorefter Milo ikke alene må kæmpe sig vej ud af arenaen, men også redde sin elskede, mens det engang så storslåede Pompeji udslettes omkring ham.

Instruktøren Paul W.S. Anderson debuterede med at instruere Shopping (1994) og har siden blandt andet instrueret Mortal Kombat (1995), Resident Evil (2002) og De tre musketerer (2011).

Vind filmen

Frederiksberg Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem dvd’er/Blu-Rays med ’Pompeji’.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til JMA@MINBY.DK, hvor du skriver navn, adresse, telefonnummer i dagtimerne og svarer på, hvem der har instrueret filmen.

Husk at mærke mailen ’Pompeji’ og sørg for, at din deltagelse er Frederiksberg Bladet i hænde senest mandag 8. september kl. 12. Herefter bliver vinderne udtrukket og får direkte besked og skal selv afhente filmen på Frederiksberg Bladet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

|

Manden bag Hit House er æresgæst på Runddelen

Kabell: 75 mio. til Urbanplanen