Filminstruktør Ole Christian Madsen står bag filmen »Krudttønden«.
Filminstruktør Ole Christian Madsen står bag filmen »Krudttønden«.

Se Krudttønden med Østerbro Avis: Mød filminstruktør Ole Christian Madsen

Du kan på søndag se den nye danske film Krudttønden om det dramatiske døgn på Østerbro og i København i februar 2015 og møde filmens instruktør og Østerbro Avis ved samme lejlighed

14.-15. februar 2015 står printet i hukommelsen for de fleste østerbroere og københavnere i øvrigt.

En dramatisk og tragisk weekend, hvor filmmanden Finn Nørgaard blev skudt ved et debatarrangement i Krudttønden, hvorefter gerningsmanden senere skød en vagt ved synagogen i Indre By, inden politiet skød ham senere på natten i Nordvest.

Filminstruktøren Ole Christian Madsen har instrueret filmen ’Krudttønden’ baseret på det dramatiske døgn for fem år siden.

Den har forpremiere i Moviehouse ved Eksperimentarium søndag 1. marts klokken 15, hvor du kan møde Ole Christian Madsen og Østerbro Avis.

Avisens journalist Thomas Frederiksen, som dækkede begivenhederne redaktionelt i februar 2015, vil interviewe instruktøren efter filmen og foran publikum, og biografgæsterne får også mulighed for at stille spørgsmål.

På rollelisten er blandt andet Lars Brygmann i rollen som den dræbte filmmand, Finn, samt Nikolaj Coster-Waldau i rollen som AKS-betjenten, Rico.

Du kan købe billetter til arrangementet her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Metroen har haft problemer både i går og i dag, hvor den holder stille.

Opdateret: Metroen kører normalt igen

Så er der teater for børn på Riddersalen.

For børn: Kig med i den store bog