Masser af hygge på skøjtebanen.
Masser af hygge på skøjtebanen. - Foto: Martin Sørensen

Strøm underholder med skøjtedisco

Der er stadig masser af muligheder for at suse hen over isen som en anden Bambi, når man besøger Runddelen for enden af Frederiksberg Allé. Der er også fortsat mulighed for at leje skøjter eller ej pingvin, hvis man som junior har behov for en at støtte sig til.

Alt efter vejrforholdene lukker skøjtebanen for i år lørdag 29. februar, når den sidste skøjteløber har forladt isen. Men skulle det blive meget koldt, så er der dog mulighed for at kommunen vælger at forlænge sæsonen.

Men lukket eller ej så kommer Strøm og underholder med skøjtedisco på skøjtebanen på Frederiksberg Runddel, og det sker lørdag 29. februar kl. 17. Alle er velkomne til at kigge forbi, og der er gratis adgang, så tag gerne hele familien med på dagen, som faktisk kun dukker op hver fjerde år i kalenderen, nemlig 29. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Cityringen åbnede 29. september 2019

DEBAT: Hvad sker der med metroens rulletrapper?

Forfatter Pia Tafdrup har netop udgivet bogen ‘Lyden af Skyer’, der handler om høresansen.

Kaffemaskiner og fyrværkeri: Forfatter sætter fokus på byens lyde med ny digtsamling