Den heldige Frederiksberg-borger vidste faktisk ikke, at det var en Vikinglotto-kupon, hun havde indløst.
Den heldige Frederiksberg-borger vidste faktisk ikke, at det var en Vikinglotto-kupon, hun havde indløst. - Foto: Danske Spil

Nyslået Frederiksberg-lottomillionær anede ikke hun havde spillet

Da det en dag gik op for kvinden, at hun havde vundet næsten fem millioner kroner, gemte hun lottokuponen i en Tupperware-boks.

Som noget nyt kan vindere af milliongevinster i Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot aflevere deres vinderbevis personligt hos Danske Spil.

Det var præcis, hvad en kvinde i 50’erne fra Frederiksberg gjorde i sidste uge, efter hun havde vundet 4.845.024 kroner på en Vikinglotto-kupon.

Op af sin taske fiskede hun en lille Tupperware-boks med gult låg.

»Den har været med mig alle vegne, siden det gik op for mig, at jeg havde vundet. Det har været lidt stressende. På grund af mine arbejdstider har jeg ikke kunnet komme herud før nu. Så jeg har været så bekymret for, om jeg skulle spilde kaffe på den eller den skulle blive stjålet,« fortalte kvinden, da hun i sidste uge indløste sin gevinst hos Danske Spil.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Kvinden tilføjer:

»Normalt låser man jo ikke sin bagdør, når man skal ned med skraldet, men det har jeg gjort i dette tilfælde. Man bliver lidt skør af at gå rundt med den kupon.«

Ikke et vellønnet job

Den heldige vinder anede ikke, at hun havde spillet med i det nordiske lotteri, Vikinglotto:

»Jeg var nede i kiosken om onsdagen og sagde, at jeg bare skulle have en Lotto-kupon. Personen, der betjente mig, har jo så bare tænkt, at det var til Viking-lotto samme aften, mens jeg troede, at jeg havde købt til om lørdagen. Så jeg må indrømme, at jeg blev en smule forvirret, da jeg så vandt på den,« udtaler kvinden i pressemeddelelsen fra Danske Spil.

Pengene kommer som sendt fra himlen, forklarer den glade vinder:

»Jeg har aldrig tjent mange penge, så det er virkelig overvældende pludselig at have næsten fem millioner kroner. Altså, jeg kan blive helt rørt ved tanken, og det er nok heller ikke helt sivet ind. Jeg bor et sted, hvor jeg ikke føler mig helt tryg. Nu kan jeg finde et nyt sted at bo. Det er helt vildt hvilken ro, det har givet mig.«

Familie ved ikke besked

Kvinden fortæller endvidere, at hun har et opslidende job, og at hun længe har ledt efter noget andet:

»Det kan være vanskeligt at søge efter noget, når man ikke har det store overskud. Men nu har jeg faktisk mulighed for at tage en pause og finde det helt rigtige. For jeg vil jo ikke stoppe med at arbejde,« pointerer hun.

Kvinden har valgt ikke at fortælle om sit held til nogen. Ikke engang til sin nærmeste familie:

»Det er ikke fordi, jeg er et nærigt menneske. Og jeg siger heller ikke, at jeg ikke med tiden vil fortælle om min gevinst. Men jeg har aldrig før tænkt på mig selv og hvad, jeg egentlig har lyst til i mit liv.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Forfatter Pia Tafdrup har netop udgivet bogen ‘Lyden af Skyer’, der handler om høresansen.

Kaffemaskiner og fyrværkeri: Forfatter sætter fokus på byens lyde med ny digtsamling

En trafikø-løsning kan skabe grønnere forhold i Middelalderbyen.

DEBAT: Sådan kan København blive den første CO2-neutrale hovedstad i verden