Cityringen åbnede 29. september 2019
Cityringen åbnede 29. september 2019 - Foto: Martin Sørensen

DEBAT: Hvad sker der med metroens rulletrapper?

Af Jan E. Jørgensen (V), Medlem af Folketinget

Jens O. Stilling har tidligere i disse spalter spurgt til rulletrapperne ved Fasanvej Station. De udendørs rulletrapper er certificeret til udendørs brug – ligesom alle andre udendørs rulletrapper. De danske myndigheder stiller meget høje krav hertil, og Arbejdstilsynet fører nøje kontrol med, at alle bestemmelser for anvendelse af rulletrapper overholdes, specielt sikkerhedsforanstaltningerne. Så på trods af det danske vejrlig med regn og slud, skal Jens Stiiling og andre brugere således ikke være nervøse for sikkerheden omkring de udendørs rulletrapper – heller ikke fordi der slæbes snavs og grus ind på trapperne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Davids Kirke.

Der brages igennem med Bach

Masser af hygge på skøjtebanen.

Strøm underholder med skøjtedisco