Har du tid og lyst, kan du som senior berige folkeskolebørn med livshistorier.
Har du tid og lyst, kan du som senior berige folkeskolebørn med livshistorier. - Foto: Christian Lindgren // Ritzau Scanpix

Ældre fortællere søges

Hvis du kan lide at fortælle historier fra dit eget liv og elsker at have med børn at gøre, så har du mulighed for at være en del af et pilotprojekt, hvor du tre gange sammen med en anden historiefortæller møder en folkeskole på Amager.

Bio-Salon søger nemlig lige nu seniorer fra 60 års alderen og op, der vil dele ud af oplevelser og erfaringer fra livet. Projektet er et samarbejde mellem Bio-Salon, Partnerskabet i Urbanplanen, Sundby Lokalhistoriske Forening og Arkiv og Amager Vest Lokal Udvalg.

Hvis du melder dig, bliver du guidet i at fortælle historierne i en historisk ramme og får en fortællemakker. Derfor behøver man ikke være ekspert i at fortælle eller have scene-erfaring for den sags skyld. Man skal bare have tid og lyst. Projektet har blandt andet til formål at give børn en historisk bevidsthed samt skabe bedre kendskab mellem generationer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er endnu uvist, om boligpavilloner til flygtninge må blive stående ved Hollænderhallen.

Dragør overvejer nye placeringer af boligpavilloner til flygtninge

Niels Hermann Stokholm har malet i næsten 50 år. Men har aldrig vist sine malerier frem. Nu udstiller han på fredag. Og kun på fredag.

Har malet siden 1972: Nu udstiller han for første gang