87-årige østerbroer Henry Aktor er en af de ældre der vil savne fitnessaktiviteterne på Nabo Østerbro.
87-årige østerbroer Henry Aktor er en af de ældre der vil savne fitnessaktiviteterne på Nabo Østerbro. - Foto: Privat

Nabo Østerbro-forslag ikke realistisk

På torsdag 27 februar er der møde i Borgerrepræsentationen. Et af medlemsforslagene er fra Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance. Partierne foreslår at afsætte 120.000 til Værestedet Nabo Østerbro, der tidligere på året mistede deres paragraf 18 tilskud på samme beløb. Afslaget er beskrevet i en tidligere artikel i Østerbro Avis.

Østerbro Avis har talt med Line Ervolder (K). Hun vurderer ikke at pengene bliver afsat, da budgettet allerede er lavet. På spørgsmålet, hvorfor de stiller et forslag, der ikke er penge til og som de derfor ved ikke bliver godkendt, svarer Line Ervolder, at hun ikke mener, at der skal spares på ting der er tætte på borgerne- Hun henviser i den forbindelse til at hun gerne ser det samme serviceniveau som der for eksempel er i Frederiksberg og Gentofte. Hun mener i den sammenhæng, at en effektivisering af kommunens opgaver kil kunne skaffe penge til projekter, såsom Nabo Østerbro.

Østerbro Avis har kontaktet ’Rød Blok’ for at få et svar på hvad der skal til for, at de støtter medlemsforslaget. Ingen af de adspurgte fra borgerrepræsentationen har svaret tilbage inden deadline.

Læs også: Ældres aktiviteter lukkes ned

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jeanette Christiansen er vokset op i Lundtoftegade og bor der den dag i dag med sin datter på lidt over to år. Musikken er indspillet i studiet i Millfactory på Rentemestervej i Nordvest.

Album-aktuelle Jeanette er vokset op og bor i Lundtoftegade: »Jeg har stenbroen i årerne«

Den busløse del af Tømmerupvej i tusmørke.

Forslag fra borgere: »Lad bus 33 køre ad Tømmerupvej hver anden time«