En af ejerne af Formel B, Kristian Arpe-Møller.
En af ejerne af Formel B, Kristian Arpe-Møller. - Foto: Martin Sørensen

Michelin-restaurant har fået stjålet vin for over en million kroner

Det er ikke altid skægt at være en restaurant blandt stjernerne. Det måtte Michelin-restauranten Formel B på Vesterbrogade, der har en af de eftertragtede stjerner, sande forleden.

Formel B skriver på sin Facebook-side, at de har haft indbrud. Tyvene er gået efter restaurantens værdifulde vinsamling.

På Facebook skriver Formel B blandt andet:

’Tyvene er specifikt gået efter vores sjældne vine med meget høj markedsværdi.

Vi ved at indbrudstyvene har taget op imod 50-60 flasker, det drejer sig om samtlige flasker Domaine de la Romanée Conti, Domain du Comte Liger-Belair og Domaine Leroy og kan med sikkerhed sige at der er forsvundet for langt over en million kroner i vin.’

De to ejere af Formel B, Rune Jochumsen og Kristian Arpe-Møller skriver på deres Facebook, at de håber at få vinen tilbage i deres vinkælder, da der er tale om uerstattelige flasker vin. Men også at de er meget berørte af situationen, da de har brugt mange år på at opbygge den unikke vinsamling.

Skulle du ligge inde med oplysninger om indbruddet eller vinen, så kan man kontakte Københavns Politi eller de to ejere på Formel B.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Felix Becker i rød jakke tog som vanligt initiativ til en ordenlig omgang fastelavn.

En ordentlig omgang fastelavn

Det skulle vise sig, at selv de mindste havde store kræfter, da Vesterbro Bladet i lørdags inviterede til fastelavn på Vesterbros Torv.22

Vesterbro med slag i sendte tønderne til tælling