Lars Brygmann spiller filmmanden, som bliver dræbt i Krudttønden.
Lars Brygmann spiller filmmanden, som bliver dræbt i Krudttønden.

Se »Krudttønden« med Østerbro Avis

Du kan på søndag se den nye danske film Krudttønden om det dramatiske døgn på Østerbro og i København i februar 2015 og møde filmens instruktør og Østerbro Avis ved samme lejlighed

14.-15. februar 2015 står printet i hukommelsen for de fleste østerbroere og københavnere i øvrigt.

En dramatisk og tragisk lørdag hvor filmmanden Finn Nørgaard blev skudt ved et debatarrangement i Krudttønden, hvorefter gerningsmanden senere skød en vagt ved synagogen i Indre By, inden politiet skød ham senere på natten i Nordvest.

Filminstruktøren Ole Christian Madsen har instrueret filmen ’Krudttønden’ baseret på det dramatiske døgn for fem år siden.

Den har forpremiere i Moviehouse ved Eksperimentarium søndag 1. marts klokken 15, hvor du kan møde Ole Christian Madsen og Østerbro Avis.

Avisens journalist Thomas Frederiksen, som dækkede begivenhederne redaktionelt i februar 2015, vil interviewe instruktøren efter filmen og foran publikum, og biografgæsterne får også mulighed for at stille spørgsmål.

På rollelisten er blandt andet Lars Brygmann i rollen som den dræbte filmmand, Finn, samt Nikolaj Coster-Waldau i rollen som AKS-betjenten, Rico.

Du kan købe billetter til arrangementet her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Ved hjælp af den kunstige intelligens, som vi har udviklet, bortredigeres det store område på en fodboldbane, hvor bolden ikke befinder sig. På den måde er bolden hele tiden i fokus,« forklarer Henrik Teisbæk.

Henrik og det intelligente fodboldkamera

Det emmer af hygge og intime musikalske oplevelser i Karens Minde Kulturhus spillested, der nu har fået navnet Klein.4

Spillested bliver navngivet med god musik og en bajer