Sommerstemning ved Pasteur i 2018.
Sommerstemning ved Pasteur i 2018.

Trods retssag: Vinbar på Trianglen fortsætter foreløbig

Da FC København mødte skotske Celtic i Parken i torsdags, var det annonceret, at det var sidste åbningsdag for Vinbar Pasteur på Trianglen, efter vinbaren havde tabt en retssag i byretten mellem dem og den andelsforening, de er en del i.

Andelsforeningen har krævet, at Pasteur skal lukke klokken 22. Men på den betingelse vil vinbaren ikke kunne overleve, lyder det fra Pasteur. Derfor er sagen endt i retten.

Medejer af Vinbar Pasteur Anders Gisselbæk fortæller, at de har besluttet at anke sagen til landsretten. Og frem til en afgørelse er faldet der – og der kan nemt gå et års tid – holder Pasteur åbent som hidtil. Anders Gisselbæk nævner også, at opbakningen fra borgerne betyder en hel del for den beslutning.

»Det er dyrt, men vi fortsætter så længe, vi har råd til advokater, og det betyder meget for os, at folk gerne vil beholde stedet og ikke kan forstå, hvorfor det skulle lukke klokken 22,« siger han og håber på, at landsretten vil give dem medhold senere hen, så de kan fortsætte ud i fremtiden.

Pasteur har ligget på Trianglen siden 2017. Men lokalerne har en lang historie som udskænkningssted. Tidligere lå værtshuset Café Røde Lygte der i 130 år.

Anders Gisselbæk ønsker ikke at udtale sig om detaljerne i retssagen mellem Vinbar Pasteur og andelsforeningen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I forestillingen ‘Kvinnan Som Är Jag’ inviterer den svenske sanglærke Lisa Nilsson publikum inden for i sin verden, oplev hende i Glassalen fra 5.-7. marts.

Åbenhjertig Lisa Nilsson: »Når jeg giver hele mig selv, føler jeg mig fri«

29. februar holder STIKMIG fødselsdagsfest.

STIKMIG fylder fem år: Kom til gratis øreakupunktur med snacks og livemusik