Tandlæger i København – Gode råd til at få et hvidt smil

Vil du gerne have et Godt smil på Nørreport? Så skal du ikke lede længere. Du kan finde de bedste tandlæger på Nørreport og den bedste tandlæge på Frederiksberg, så drømmen om det flotte smil kan blive til virkelighed. Mangler du dog mere inspiration til, hvordan du selv kan hjælpe på at få flottere og hvidere tænder, så kan du i denne artikel finde tre gode råd, som kan hjælpe dig på vej.

Drik mere vand

Vil du gerne have et hvidere smil, så skal du drikke en masse vand. Dette hjælper på hygiejnen i din mund generelt, og når du skruer ned for kaffen, sodavand og andre former for drikke, så mindsker du også de naturlige og kunstige farvestoffer, som kan give dine tænder et mere gult skær. Det er generelt sundt for vores krop at få godt med vand, og det er derfor en god ide at drikke minimum to liter vand om dagen, så man er sikker på at få nok. Du vil hurtigt kunne se en forskel, hvis du skifter eftermiddagskaffen og aftenkaffen ud med et glas vand. Dette er nemt og simpelt, og du kan gøre det selv, og det er billigere for pengepungen oveni. 

Børst dine tænder

Dette er et råd, som de fleste har fået som børn. Man skal børste tænder minimum to gange om dagen, men dette kan for mange voksne godt gå i glemmebogen. Derfor er det en god ide at sørge for inden sengetid og efter morgenmaden, at man husker at børste sine tænder. Dette vil også mindske tandpine og på denne måde kan du også undgå mange tandbehandlinger. Her er det vigtigt at huske, at det ikke er ligegyldigt, hvilken type af tandbørster, som man køber. Ej heller tandpasta. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at tænke på, hvordan hårdheden på ens tandbørste skal være, og hvordan man bedst kan lide sin tandpasta. På denne måde bliver det at børste tænder heller ikke til en sur tjans. 

Stop med rygningen og snus

Vil du virkelig gerne have hvidere og pænere tænder, skal du følge et råd som de fleste professionelle tandlæger i København: på Nørreport og Frederiksberg vil give dig. Du skal stoppe med at ryge og tage snus. Nikotin og tjære i cigaretterne og i snussen ødelægger emaljen på dine tænder og giver dem et gulligt skær. Dette vil kunne ses tydeligt i flere år efterfølgende, og den bedste løsning er ved at stoppe helt. Det er generelt ikke sundt for kroppen at tage snus eller at ryge, men tænderne bliver hurtigt påvirkede, og din mundhygiejne falder i kvalitet. Derfor er det en god ide at kigge efter billige tandlæger, som kan hjælpe dig med vejledning og hjælp i forhold til at bekæmpe gulligheden efter rygning og snus-brug. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Næste år er København blandt andet vært for World Pride.

DEBAT: »Vi beboere synes måske ikke, det er så morsomt med alle de arrangementer«

Eleverne får bedre karakterer og ligger for første gang højere end landsgennemsnittet. Men det kniber med trivslen, og det skal der være fokus på, mener børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (i midten).arkivfOTO: Dan Møller

Københavnske elever får bedre karakterer – men de tosprogede drenge halter bagud