Rasmus Klump er klar til at byde byens børn velkommen, når Tivoli inviterer på fastelavnsfest på søndag.
Rasmus Klump er klar til at byde byens børn velkommen, når Tivoli inviterer på fastelavnsfest på søndag. - Foto: PR

Med Rasmus Klump som vært: Slå katten af tønden til Tivolis fastelavnsfest

På søndag går vintersæsonen i Tivoli på hæld, og det gør den med en vaskeægte fastelavnsfest, hvor der både vil være mulighed for at slå katten af tønden, møde Rasmus Klump, få lagt ansigtsmaling og meget andet.

Dagen starter kl. 11, hvor Rasmus Klump tager imod børn og voksne ved Tivolis hovedindgang. Kl. 12.30 sætter han gang i tøndeslagningen, hvor der skal findes en kattekonge- og dronning. De børn, der ikke er klædt ud, kan nå at få lagt ansigtsmaling i Pingonesien, inden der skal slås katten af tønden.

Tøndeslagningen er for børn på tre år og op efter, og alle deltagere får en lille Rasmus Klump-gave med hjem. Der er plads til 70 børn til hver af dagens tre tøndeslagninger, og alle skal være ledsaget af en voksen.

Før, under og efter tøndeslagningen er der adgang til Pingonesien, hvor især krudtuglerne blandt de yngre gæster kan boltre sig på rutschebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe. Børnene kan også se forestillingerne Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer, hvor Rasmus Klump, Pingo og Flora optræder for børnene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
30-årige Mohamed Muneim (t.v.) og 31-årige Ibrahim Hursid mødte hinanden på sygeplejestudiet for seks år siden.

Sygeplejerskerne der blev sandwichsælgere: Mød Mohamed og Ibrahim

Værket ’You Are Data’ af kunstnergruppen Chaos Engine.

Sidste chance: snart slukker lyset