- Foto: Henrik Petit

Ny pakkeshop i Kløverbladsgade

Nu kan du hente og sende dine pakker i NamNam-slik i Kløverbladsgade. PostNord har nemlig åbnet en ny Collect Shop som følge af den stigende internethandel. »Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne i Valby endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Det er vigtigt at vi forbliver så tæt på borgerne som muligt, og denne åbning i byen er endnu et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne,« siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord. NamNam slik har åbent hver dag fra 11.30-21.00, bortset fra søndag, hvor åbningstiden er 12.00 til 20.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Efter den nye parkeringsaftale har det siden 1. januar 2020 været gratis for elbiler at parkere i København.

Efter ny parkeringsaftale: Elbiler stormer frem i København

Den nye hjertestarter hænger på en Lidl-butik i Valby.

Valby er blevet en hjertestarter rigere