Partilederen var ikke selv til stede ved demonstrationen i fredags ved Islamisk Trossamfund. - Foto: Ritzau / Scanpix Martin Sylvest

Hør Rasmus Paludan forklare: Vi har aldrig demonstreret til en begravelse

Kritikken er væltet ned over partiet Stram Kurs, siden det kom frem, at folk fra partiet demonstrede ved en muslimsk begravelse af et barn. Partilederen nægter dog, at der var begravelse.

Fredag eftermiddag demonstrerede folk med tilknytning til partiet Stram Kurs foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i Nordvest, hvor der blev afholdt begravelse for et 11 måneder gammelt barn.

Partiformand Rasmus Paludan var ikke selv med, men han har forsvaret opførslen fra partifællerne, som blandt andet råbte »Nej til sharia i Danmark« henover rustvognen.

Læs også: Stram Kurs demonstrerede midt i muslimsk begravelse

Siden minby.dk publicerede historien, er den blevet delt vidt og bredt af politikere, komikere og samfundsdebattører, som over en bred kam kalder opførslen for usympatisk.

Flere steder har Rasmus Paludan fra sin egen profil i kommentarfelterne nægtet, at der var tale om en begravelse.

Læs også: Stram Kurs mødt med kritik fra alle sider: Han voldtager de rettigheder vi andre elsker

Rasmus Paludan: Vi har ikke demonstreret til en begravelse

Kritikken er haglet ned over partiformanden fra Stram Kurs, efter at tre personer med tilknytning til hans parti demonstrerede oven i en muslimsk begravelse. Foto: Scanpix / Ritzau Martin Sylvest

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Demonstration foran Christiansborg torsdag: Bevar så det mimrekort

Alma får en tillykke-krammer af Blachman.

Blachman om Alma fra Christianshavn: »Jeg synes, du er for vild«