Mille Gori, Morten Kjeldgaard og Michael Olesen i Vild med dans - The Musical.
Mille Gori, Morten Kjeldgaard og Michael Olesen i Vild med dans - The Musical. - Foto: Miklos Szabo

Populært tv-show bliver musical på Østre Gasværk

Der er forførende dansetrin, flotte kjoler og masser af hits, når et af tidens mest populære tv-programmer går til scenen.

Lørdag er der verdenspremiere på ’Vild med dans – The Musical’ på Østre Gasværk Teater – en dramatisk fortælling om håb, drømme og længsel tilsat sprudlende kostumer, livemusik og naturligvis masser af dans.

På scenen står blandt andre Mille Gori, Niels Ellegaard, Camilla Bendix, Lise Koefoed, Troels Thorsen. For slet ikke at nævne ’Vild med dans’-stjernerne Michael Olesen, Morten Kjeldgaard og Asta Björk.

Liveorkesteret består af blandt andre sangerne James Sampson, der selv har deltaget i ’Vild med dans’ på tv og Gry Trampedach. De sørger for velkendte toner fra både nye og gamle klassikere. Mikkel Gomard står i spidsen for orkestret.

Musicalen er udviklet og produceret af Østre Gasværk Teater. Den instrueres af den Reumertvindende instruktør Rolf Heim, som bl.a. stod bag opsætningerne af Nick Cave Teaterkoncert og The Sound of Music.

Vild med dans – The Musical. Østre Gasværk Teater. 22. februar-26. april. Billetter på teaterbilletter.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fitness World udlodder fire medlemskaber på 15 år i forbindelse med deres fødselsdag.

Fitness World på Gasværksvej fejrer fødselsdag: Vind medlemskab i 15 år

Det er denne cykel, der netop har vundet designprisen ved iF Design Award.

Cykelproducent fra Vesterbro vinder eftertragtet designpris