Så er det ved at være sidste udkald, hvis du skal på glatis.
Så er det ved at være sidste udkald, hvis du skal på glatis. - Foto: Pr-foto: Broens Gadekøkken

Nedtælling på isen: Skøjtesæsonen slutter med stor fastelavnsfest

Gennem vintermånederne har Broens gæster kunne nyde godt af skøjtebanen på Grønlandske Handels Plads, men på søndag 23. februar er det sidste chance, inden skøjtebanen lukker ned for denne vinter

Samme dag som Broens Skøjtebane takker af afholder de en traditionel fastelavnsfest for børnene med tøndeslagning og masser af godter til børnene. Fastelavnsfejringen er gratis at deltage i.

Katten slås af tønden kl. 12.00-13.00, hvor tønderne selvfølgelig er fyldt med slik og frugt til børnene. Tøndeslagning foregår under halvtaget i læ for mulig regn. og det vil naturligvis også være muligt at købe mad og drikke til at varme sig på, hvis kulden bider.

Her kan også de mindste børn være med, da der vil være en tønde for aldersgrupperne 2-4 år, 4-7 år og 7-12 år.

Tønderne er tilpasset aldersgruppen, så også de mindste børn har mulighed for at slå tønden ned selv. Traditionen tro bliver der efterfølgende kåret en kattekonge og kattedronning, og der vil være flotte præmier til vinderne.

Security Check Required

No Description

I dagens festlige anledning vil der være gratis skøjteudlejning til udklædte børn og barnlige sjæle. Til dem, der skulle være kommet afsted uden udklædning, er der selvfølgelig også mulighed for at få en lille maske på og deltage i festlighederne.

Skøjtebanen er åben for alle fra kl. 10.00-20.00 søndag til torsdag, og fra 10.00-21.00 fredag og lørdag. Et lille udvalg af Broens madboder og barer har fortsat åbent som normalt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Umut Sakarya foran sit nye kebabsted i Rantzausgade, Guldkebab By Guldkroen. Det er planen, at stedet i første omgang skal være åbent indtil sommerferien. Og der er naturligvis gris på menuen.

Guldeventyr: Umut har åbnet kebabsted i Rantzausgade

Politiet takker for hjælp ved Aldi-røveri