Det første klassebillede fra 1977 er taget i skoleåret, der begyndte i 1976, da eleverne var seks år.
Det første klassebillede fra 1977 er taget i skoleåret, der begyndte i 1976, da eleverne var seks år. - Foto: Mille Brandt

Årgang 1976 fra Kastrupgårdsskolen: De mødes stadig – også til overnatning

Sammenhold for livet. Det må være mottoet for de tolv elever og klasselærer fra årgang 1976 på Kastrupgårdsskolen, der den dag i dag mødes flere gange årligt.

»Vi har tre faste programpunkter. En julefrokost, en sommergrillfest og en efterårsweekend, hvor vi overnatter sammen. Desuden var vi alle – 12 elever og klasselærer – sammen på tur til Budapest i 2016 i anledning af vores 40-års jubilæum som klasse.«

Tilbage på skolebænken.

Tilbage på skolebænken. – Foto: Mille Brandt

Det fortæller Mille Brandt, som er en del af årgang 1976 fra Kastrupgårdsskolen, og som i år skal en tur til Krakow. Og der bliver noget at fejre. For alle elever fylder 50 år, og klasselæreren Kurt fylder 70 år.

Klassen samlet i Budapest i 2016.

Klassen samlet i Budapest i 2016. – Foto: Mille Brandt.

»Vi ses og holder sammen på grund af vores fælles barndom og historie, men også fordi vi med årene har udviklet en stor følelse af samhørighed og kærlighed til hinanden. At Amager og den identitet, som følger med at være fra øen, har spillet en væsentlig rolle i denne udvikling, er der næppe tvivl om. Ofte hører vi fra andre, at vores sammenhold er særligt og unikt, og vi har da heller aldrig selv hørt om et så langvarigt og solidt fællesskab som vores,« siger Mille Brandt, der har opfordret Amager Bladet til at fortælle deres historie.

Det er hermed gjort!

Sommerfest.

Sommerfest. – Foto: Mille Brandt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Olga Jensen, indehaver af Lindevang Dyreklinik, i selskab med borgmester Simon Aggesen (K) i forbindelse med hyldesten for udnævnelsen som Gazelle-virksomhed 2019.

Olga flygtede fra Sovjetunionen og stiftede Gazelle-virksomhed på Frederiksberg

Hvilken Anker Jørgensen skal pryde pladsen med hans navn? Illustration: Peter Kjærgaard

Sydhavnerne i afstemning: Anker er fin, som han er