Emil Stenlund på Skamlen som vinder af Dutch open international 2020.
Emil Stenlund på Skamlen som vinder af Dutch open international 2020. - Foto: PR

Vesterbrodreng stod øverst på skamlen

14-årige Emil Stenlund fra Vesterbro klarer sig rigtig godt i hip hop. I weekenden vandt han ved de åbne Hollandske mesterskaber i Einhoven, og til juni skal han deltage i Europamesterskabet i hip hop, der afholdes i Italien.

Det går stærkt for den unge Vesterbrodreng, der blev nummer syv ved europamesterskabet sidste år, og nummer fem til verdensmesterskaberne i Tyskland. Med disse resultater kravler han stille og roligt op af ranglisten.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Helle Merete Brix foran Krudttønden, som blev angrebet for fem år siden til et offentligt møde om ytringsfrihed, som hun var arrangør af.

Arrangør af debatmøde på Krudttønden for fem år siden: Der er også andet i livet end terror

Jeanette Guarinien: Jeg tænker på det, når jeg kører forbi Krudttønden på cykel, men jeg går ikke og er bange over det. Jeg kan huske, at jeg kørte i bil fra Dronning Louises Bro den dag og havde en aftale i Viborggade. Så var der spærret en masse veje af. Jeg tjekkede derefter twitter og fik advaret hele familien mod at bevæge sig ud.

Fem år senere: Tænker du på terrorangrebet?