Maleri af Elena Pecci
Maleri af Elena Pecci - Foto: PR foto

Lokale kunstnere viser værker frem på Docken

Mere end 60 lokale forskellige kunstnere viser værker frem i weekenden 15.-16. febuar på Docken i Nordhavn, når Kunst2100 udtiller for ottende gang. Til arrangementet viser kunstnerne deres nyeste værker frem. Man kan finde alt inden for maleri, grafik, skulpturer, keramik og smykket. Udover al kunsten kan man nyde lidt lækkert i caféen på Docken. Både lørdagens og søndagens program varer fra 11 til 17.

Kunst2100 er en Østerbro-forening, hvor det handler om at udfolde sig kunstnerisk – om det så er i værkstedet eller derhjemme.

Kunstforeningens formål er at bidrage til kulturlivet på Østerbro, og det har den gjort siden 2005. Foreningen vil netværke og mikse kunstnere med hinanden, både de professionelle og de mindre øvede. De vandt Østerbro Kulturpris i 2017.

Kravet for at være med i foreningen er, at man skal bo på Østerbro eller have værksted her. Der er over 100 medlemmer lige nu. Se mere om foreningen på kunst2100.dk.

Entré koster 30 kroner. Det er gratis for børn under 12 år.

Maleri af Camilla Blachmann

Maleri af Camilla Blachmann – Foto: PR foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ruderne er sprængt efter nattens eksplosion i tatoveringsbutikken Art Factory Tattoo, der ligger lige over for Valby Station.5

Eksplosion i tatoveringsbutik i nat: Politiet efterlyser nu vidner

Jacob Wilson er et af de optrædende navne ved årets første -Open Mic Mandag--arrangement.

Wilson og Væver i Frederiksberghallens Café