SMUK Skincare åbner inden længe butik på Gammel Kongevej
SMUK Skincare åbner inden længe butik på Gammel Kongevej - Foto: PR foto

SMUK Skincare åbner på Gammel Kongevej

I foråret åbner SMUK Skincare et showroom og butik på Gammel Kongevej 153. Med et sådan showroom er det nu muligt for kunderne at blive vejledt i produkterne. Heidi Maltby, der er hudterapeut, og som ejer SMUK skincare, har glædet sig til at kunne fremvise det fulde produktsortiment i en fysisk butik. Hun ser frem til, at der kommer fokus på hudplejeserien, som hun har arbejdet på de sidste 4 år. »Det er præcis 10 år siden, at jeg åbnede dørene for min holistiske hudplejeklinik, Naturlig Smuk, der stadigvæk ligger på Frederiksberg Allé, og jeg er så stolt af, at endnu en holistisk skønhedsbutik åbner på Frederiksberg. Denne gang med mit helt eget hjertebarn, SMUK skincare, i centrum,« fortæller Heidi Maltby.

I det nye showroom er det muligt at få SMUKs signaturbehandling: En ansigtsbehandling med SMUK skincare produkter og beauty tools udelukkkende. Denne ansigtsbehandling kan kun fås på Gammel Kongevej og få andre steder i Danmark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I baren på Café Ægir.

Optog for bevarelsen af livemusik på bodegaerne

Det er den unge, talentfulde instruktør Freja Friberg Lyme, der er grundlægger af konceptet: korte, skarpe operaforestillinger på en time, publikum ved langborde i et uprætentiøst miljø og billige billetter.

Øl og opera til folket