Vedtages et forslag, vil der fremover være 20 minutter mellem S-togene på Peter Bangs Vej Station mod ti minutter i dag.
Vedtages et forslag, vil der fremover være 20 minutter mellem S-togene på Peter Bangs Vej Station mod ti minutter i dag. - Foto: Dan Møller

Halvt så mange S-tog afgange på Peter Bangs Vej Station

DSB planlægger at ændre køreplanen for S-togene på Frederikssund-strækningen og Farum-strækningen gældende fra december 2020. Dette gøres for at opnå en forbedring for flest mulige passagerer på Frederikssund-strækningen.

I dag er Frederikssund-strækningens yderste del udfordret af, at cirka en fjerdedel af kunderne kan opleve op til 18 minutters interval mellem afgangene, mens der på resten af S-banen som hovedregel højst er ti minutter mellem afgangene i dagtimerne.

Derfor foreslår DSB en ændring af betjeningen på banens inderste del, således at der kan tilbydes tog hvert tiende minut for langt hovedparten af de rejsende på Frederikssund-strækningen.

Forslaget har dog negative konsekvenser for passagererne på Langgade Station, Islev Station, Jyllingevej Station og Peter Bangs Vej Station. Hvis forslaget vedtages, vil S-togsdriften på de fire stationer blive halveret i dagtimerne på hverdage, så der på Peter Bangs Vej Station fremover vil være 20 minutter mellem hvert S-tog mod ti minutter i dag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Darcy‘s Kaffe er rykket fra Blågårdsgade og ind på hjørnet af Rantzausgade og Gartnergade. Her er der masser af plads i den kombinerede café og butik.

Kaffe med ambitioner: Hos Darcy‘s er der kælet for kaffen og plads til alle

Karina Bergmann (LA) er ked af at Pasteur Vinbar lukker

Politikere om lukning af vinbar: Det er et stort tab for Østerbro