Skøjteløberne fra Tårnby.
Skøjteløberne fra Tårnby. - Foto: TSK

Skøjtefest næste weekend: Tårnby-skøjtere holder klingerne skarpe

Tårnby Skøjteløber Klub er i skarp udvikling og har fået et rekordstort elitehold. Klubben har kun en hal og det kniber med nok istid til de mangle dygtige skøjteløber, som kræver mere og mere træning på isen. Derfor øger klubben sit træner team, for at udnytte træningsmulighederne så godt som muligt. En gammel TSK-løber kommer til klubben som forstærkning: Louise W. Stielund kender klubben rigtig godt.

TSK´s elitehold har mange talenter og udvikler sig hele tiden. For eksempel klubbens juniorløber Annika Skibby, som er udtaget til Nordiske Mesterskaber. Her tager cheftræner Michael Tyllesen og Annika og den 10 skøjtere store danske delegation til Stavanger for at repræsentere Danmark 6.-9. februar.

Resten af klubben får gjort klingerne klar til TSK´s store jubilæum. Det er den internationale konkurrence Flyver Cup, som fylder 30 år. Her kan alle se Annika og TSK’s elitehold på isen i en festlig weekend i Kastrup Skøjtehal, hvor flere nationer kommer til øen. TSK slår dørene op 15.-16. februar med ca. 230 deltagere. Der er gratis adgang – alle er velkommen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det vides ikke, hvornår Kulturcenter Kildevæld står færdig. Men der kan godt skabes arrangementer alligevel i kulturcentrets regi alligevel i lokalområdet. FOTO: Thomas Frederiksen

Masser af arrangementer mens vi venter på kulturcentret

Sundby Idrætspark

Skal klubberne Remisevænget og Joker flytte til Sundby Idrætspark?