Sundby Idrætspark
Sundby Idrætspark - Foto: Kortforsyningen Skråfoto

Skal klubberne Remisevænget og Joker flytte til Sundby Idrætspark?

Der har i et stykke tid været ambitioner om at involvere unge i aktiviteterne i Sundby Idrætspark for at nå ud til og fastholde de unge i foreningslivet. Og nu har Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg godkendt at arbejde videre med planer om et ungecenter for 10-18 årige i Sundby Idrætspark, hvor ungdomsklubben Joker og fritidsklubben Remisevænget kan flytte ind, og hvor de måske kan møde tilbud som lektiehjælp og foreningsdrevet e-sport.

Projektet forventes at koste 10 mio. kroner, og det indebærer en flytning af karateklubben Amager Kyukushin fra Sundby Idrætspark til lokaler i Frankrigsgades Svømmehal.

Der har været dialog med foreningerne i Sundby Idrætspark, interesseorganisationer, lokale unge, begge lokaludvalg på Amager samt personalet i de to klubber. Alle parter er positive overfor projektet, står der i sagsakterne.

Nikker Børne- og Ungdomsudvalget til sagen 19. februar, skal forvaltningen udarbejde et budgetforslag, så der måske kan findes penge til den foreløbige planlægning, når politikerne skal forhandle om penge i Overførselssagen, altså kommunens ubenyttede midler fra 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skøjteløberne fra Tårnby.

Skøjtefest næste weekend: Tårnby-skøjtere holder klingerne skarpe

Louise Schrøder, Marie Priem og Karen Duelund Guastavino. FOTO: PR-Foto

Lyt til træerne – Fortællekoncert