Dette værk, der hedder ‘Basset’, kan blandt andet opleves i Louise Bonde-Hansens udstilling ‘Ly’.
Dette værk, der hedder ‘Basset’, kan blandt andet opleves i Louise Bonde-Hansens udstilling ‘Ly’. - Foto: PR

Kunstnere klar med tre udstillinger på Sydhavn Station

Fra 14. februar til 15. marts er det muligt at opleve tre forskellige udstillinger på Sydhavn Station, der på trods af deres forskellige udtryk har overlappende tematikker.

Det drejer sig om Louise Bonde-Hansens soloudstilling ’Ly’, Mie Mørkebergs ’Månedykker’ og Cecilie Skovs ’Snavsede sole’.

’Ly’ kan opleves i udstillingsrummet indenfor, og flere af værkerne reflekterer over tab og længsel. Udstillingen kan ses hver torsdag til søndag klokken 13-17.

’Månedykker’ udgøres af 15 print af malerier, hvor motivet på dem alle er en kvinde, der kan ses bevæge sig i sort vand, mens kvindernes udtryk dog alle er forskellige. De kan ses i stationshallens plakatfrise.

På billboardrammen under stationsbroen vises ’Snavsede sole’, og værket består af to cirkulære kar i transparente gule farver.

Der er fernisering fredag 14. februar klokken 17-21.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fakta Kingosgade er kåret til distriktets bedste Fakta-butik. Her er det butikschef Jan Matyjasik (t.v.) og souschef Finn Jensen.

Fakta i Kingosgde er årets butik

»Et kunstværk er ude efter opmærksomhed. Det vil gerne ses og beundres. Og anerkendes. Alle kan li‘ at få anerkendelse. Også jeg,« siger Tomas Tex Cenius.16

Før gemte Tomas sig – nu er han et spadserende kunstværk