Det sydvestlige hjørne af Engvejsarealet, modsat tennisbanerne, overvejes brugt til boliger.
Det sydvestlige hjørne af Engvejsarealet, modsat tennisbanerne, overvejes brugt til boliger. - Foto: Kortforsyningen Skråfoto

Boligudvikling på Engvejsarealet undersøges

Nu skal det undersøges, om det sydvestlige hjørne af Engvejsarealet i Dragør kan benyttes til boligudvikling – herunder muligheder for senior- eller tilgængelighedsboliger.

Det har et enigt By-, Erhvervs- og Planudvalg besluttet efter forslag fra Liste T. Engvejsarealet er et af Dragør Kommunes sidste ubebyggede arealer.

Det var i øvrigt også en del af den politiske samarbejdsaftale mellem Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti lige efter kommunalvalget i 2017, at der i valgperioden skulle »ske en byudvikling på de resterende ledige arealer (i første omgang på Rødtjørnen og en del af Engvejsarealet) omfattende blandede almennyttige boligformer (unge/ældre/familieboliger, gerne seniorboliger).«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Københavns Museum åbnede fredag i Stormgade.

DEBAT: Vis kulturarven gratis frem

Engang havde Pasteur Vinbar udeservering og blev blandt andet »årets vinbar« af sammenslutningen af danske madanmeldere i 2018. Vinbaren har desuden fået flotte anmeldelser af Berlingske og Politiken.

Vinbar lukker: 130 års epoke er slut