Brandfolk ankommer til branden i kolonihavehuset.
Brandfolk ankommer til branden i kolonihavehuset. - Foto: Hovedstadens Beredskab.

Kraftig røg efter ildebrand i kolonihavehus

Hovedstadens Beredskab meddeler, at brandfolk her til formiddag har været ved Haveforeningen Engly ved Englandsvej for at slukke en ildebrand i et kolonihavehus. Der var ingen personer i huset ved brandfolkenes ankomst. Ildebranden forårsagede kraftig røgudvikling over et større område, men branden skulle nu være slukket.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Rektor for HF & VUC København Syd, Peter Zinckernagel, foran skolens nye adresse fra august på Amager Strandvej. Herfra er der tre minutters gang til Den Blå Planet, Kastrup Lystbådehavn og Kastrup metrostation.

HF og VUC flytter til strandvejen til august

Verner Hansen er opvokset i Sydhavnen og bor i dag på Ålekistevej. Han bor alene, men føler sig aldrig ensom og cykler hver dag rundt i kvarteret og til Herlev til kolonihaven.

»Ensom? Det har jeg da ikke tid til«