Ajax København Håndbold er en af de lokale aktører, der glæder sig til at tage i mod Sydhavnens børn og unge i vinterferien.
Ajax København Håndbold er en af de lokale aktører, der glæder sig til at tage i mod Sydhavnens børn og unge i vinterferien. - Foto: Christian Grundtvig (Arkiv)

FerieCamp er klar til at fylde Sydhavnen med mange sjove aktiviteter i vinterferien

Traditionen er efterhånden blevet ganske tro, når det kommer til at afholde FerieCamps i Sydhavnen, og denne vinterferie bliver ingen undtagelse.

Selv om der måske ikke lige venter en skiferie eller andre sjove rejser i vinterferien, behøver uge 7 bestemt ikke blive kedelig. Lokale sydhavnsaktørere er nemlig atter klar til at blænde op for en spændende FerieCamp.

Programmet byder på alt fra kickboxing, håndbold og futsal til cykelværksted, esport og kreativt værksted. Og så er det hele naturligvis gratis.

Smag for foreningslivet

Tanken med FerieCamp er at give børn og unge mulighed for at prøve kræfter med nye fritidsaktiviteter og opleve foreningslivets fællesskaber. Noget, der glæder kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt.):

»Der er mange spændende aktiviteter på feriecamp i Sydhavnen. Jeg håber, at mange børn og unge vil lægge vejen forbi Bavnehøj Idrætsanlæg i vinterferien og prøve kræfter med en masse sjove aktiviteter. FerieCamp er også en god mulighed for at opleve noget af det, foreningslivet kan,« siger hun i en pressemeddelelse.

I vinterferien afholdes aktiviteterne på Bavnehøj Idrætsanlæg fra mandag 10. februar til fredag 14. februar i tidsrummet klokken 12 til 16. Alle mellem tre og 17 år kan deltage, og deres forældre er også velkomne.

Noget for enhver smag

Ajax København Håndbold er en af de klubber, der byder velkommen til FerieCamp i Sydhavnen, og det ser man frem til, fortæller klubbens projektleder Jacob Mikkelsen:

»Vi glæder os meget til at tage imod en masse børn i vinterferien. Vi vil ramme børn hvor de er, og præsentere de fantastiske aktivitetstilbud lokalområdet byder på. Med Fortnite, boldspil og værksteder er vi overbevist om, at der er noget for enhver smag,« siger han i pressemeddelelsen.

FerieCamp i Sydhavnen

  • FerieCamp er Københavns Kommunes aktivitetstilbud til børn og unge i skolernes ferier. Det er gratis at deltage i FerieCamp-aktiviteterne, og det kræver ingen tilmelding (medmindre det står i programmet).

  • Vinterferiens aktiviteter finder sted fra mandag 10. februar til fredag 14. februar klokken 12 til 16 på Bavnehøj Idrætsanlæg.

  • Kilde: Kultur- og Fritidsforvaltningen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
ODK Rope Skipping Teams bronzemedaljevindere. Fra venstre er det Thilde Palmqvist, Marie Varming og Anna Müller.

ODK-trio sjippede sig til SM-bronze

På billedet ses Sille Grønberg og Palle Windfeld. De spiller koncert til Krudtuglejazz.

Krudtuglejazzz for børn i vinterferien