Hans Martin Larsen fortæller om vores verden.
Hans Martin Larsen fortæller om vores verden. - Foto: Jacob Schneider

Broget erhvervsflok på visit hos lokalavisen

Valby & Kgs. Enghave Bladet lagde lokale til i Codanhus, da Valby Erhvervsnetværk holdt møde torsdag morgen. Medielandskabet, lokalt samarbejde og ikke mindst netværkshygge var på programmet.

Torsdag morgen lagde en broget skare af erhvervsfolk fra Valby vejen for Gammel Kongevej, hvor Valby & Kgs. Enghave Bladet lagde hus til morgenmødet, som Valby Erhvervsnetværk holder hver anden måned.

Medlemmerne tæller lokaludvalget, jobcentret, den boligsociale helhedsplan, Teater V, Valby Kino, Nordisk Film, Boldklubben Frem, Center for Samfundsudvikling og professionelle fra en bred vifte af ekspertiser: reklamefotografi, yoga, indretning, plastsvejsning, webudvikling, poesi, billed- og tekstformidling, revision, livsstil og ernæring og endda prisbelønnet produktion af den gærede drik Kombucha.

Lokalsprøjten er ’in’

Med kaffekopperne godt fyldt op præsenterede folk deres tilhørsforhold til Valbys erhvervsliv og miljømedarbejder Asger Gad Valby Lokaludvalg, som er tovholder for netværket, satte mødet i gang med information om Københavns Erhvervspris og en kommende erhvervsmesse.

Som værter fik vi lov til at fortælle om Valby Bladets hold og lokalavisen, både redaktionelt og kommercielt. Chefredaktør Jesper Gisli fortalte om medielandskabet og lokalavisernes for nogle lidt overraskende succes i en tid med nedgang i avisoplagene, mens vi journalister fortalte om avisens manifest, der går ud på at involvere sig hyperlokalt, være talerør for Ulla nede på anden sal og deltage i alskens begivenheder i vores bydel: Avisens eget 100 år jubilæum, Valby Kulturdage, Sydhavnens Folkemøde, skolekampagnen ’God Stil’, byvandring baseret på en malebog om Valby har været oplevelser, som skaber lokalt sammenhold og begejstring.

Medierådgiver Hans Martin Larsen fortalte om husets aktiviteter og idéen om tværmedial markedsføring, hvor lokalavisens papir og digitale satsninger kan byde ind med noget af den eksponering, som erhvervslivet har brug for.

Herefter var der klassisk ’networking’ og hygge, inden vi viste rundt i Hovedstadens Mediehus på 16. etage. Morgenseancen efterlod ikke megen tvivl om, at netværket kan være til inspiration og nytte for mange flere i det lokale erhvervsliv i bydelen.

Se mere på Facebook: ’Valbys erhvervsnetværk – bæredygtig bundlinje’

– Foto: Jacob Schneider

– Foto: Jacob Schneider

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er masser ting at opleve i uge 7 i København.

Vinterpaladset rykker ind på Blågårds Plads

Billedtekst. FOTO: NAVN

Postkort fra … grænselandet