Amagers 1. divisionskvinder stritter imod overmagten.
Amagers 1. divisionskvinder stritter imod overmagten. - Foto: Eigil Mølvig Jensen

Regerende mestre sendte Amager VK ud af pokalen

Som eneste hold fra 1.division tilbage i pokalturneringen var det med glæde og måske en smule frygt i øjenene at Amager Volleyball Klubs bedste damehold, sidste søndag eftermiddag, tog imod de regerende mestre fra Holte, i kampen om en plads ved årets Final4.

Holte IF fører den danske liga, og de kom godt fra start. Amagers damer kæmpede godt, men kunne ikke gøre så meget mod presset. Stille og roligt blev spillet mere roligt på Amagers side, men Holte tog klart sættet med 25-9. Andet sæt lignede første ret meget, Holte kom langt foran fra start og Amager halsede efter hele sættet – dog med et par ekstra point på kontoen.

Mellem andet og tredje sæt lavede Holte er par indskiftninger, og Amager fik besked på at satse alt. Og det gav pote. Hele sættet igennem fulgtes de to hold ad, dog med Holte bagest det meste af tiden.

Jubelen ville nærmest ingen ende tage, da hjemmeholdet vandt sidste point i sættet 25-21, og lige pludselig kunne man mærke spændingen stige. Er den helt store overraskelse på vej?

I fjerde sæt stillede gæsterne dog op i deres sikre startopstilling, og endnu en gang viste de, hvorfor de er det bedste volleyballhold i Danmark lige nu:

25-8 til Holte og dermed indkasserer de en billet til det eftertragtede Final4 stævne, som bliver afholdt i slutningen af februar i Aarhus.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kaj Friis Mikkelsen er formand for donationsudvalget i Lions Club Østerbro. Her har klubben på 60 års-dagen uddelt penge til fire formål. FOTO: Lions Club Østerbro

Løverne uddelte 60.000 kroner til jubilæum

Her er fem bud på, hvad I kan lave i vinterferien

Hvad skal vi lave? 5 hits i vinterferien