Her ses Jesper Nørløv og Jeanette Arp, der sammen med Martin Brøns vil underholde med sange, rytmer og magi.
Her ses Jesper Nørløv og Jeanette Arp, der sammen med Martin Brøns vil underholde med sange, rytmer og magi. - Foto: PR

Musik og magi med bongobjørne og salsaslanger

I forbindelse med Amager Børnemusikfestival slår Ørestads Bibliotek dørene op for en formiddag med musik og magi, hvor du kan møde den stærke bongobjørn, den dansende salsaslange, frække aber og dovendyr.

Til arrangementet vil musiker Jesper Nørløv, musiker og sanger Jeanette Arp og tryllekunstner Martin Brøns tage både børn og voksne med på en rejse gennem den livlige jungle, hvor sjove sange, rytmer, bevægelse og magi kommer til at være i fokus.

Både Jeanette Arp og Jesper Nørløv har stor erfaring i at spille musik for og med børn, mens Martin Brøns er professionel tryllekunstner, og sammen udgør de en helt unik blanding af fede rytmer, musik og magi.

Musik og magi. Ørestads Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19. Torsdag 13. februar kl. 10. Billetter koster 40 kr. og kan købes på billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I Cecilie Brandts pladebutik Indie Records kan du finde navne inden for rock, indierock og alternativ. Her er du velkommen til at komme ned til en musiksludder eller for at lytte til en plade, mens du nyder en kop kaffe eller sodavand.

Et liv med rock‘n’roll: Cecilie var jurist ved staten – nu har hun sin egen pladebutik

Der var godt fyldt i Festsalen på Frederiksberg Rådhus under nytårskuren.

Nytårskur for første og nok ikke sidste gang