Kaj Friis Mikkelsen er formand for donationsudvalget i Lions Club Østerbro. Her har klubben på 60 års-dagen uddelt penge til fire formål. FOTO: Lions Club Østerbro
Kaj Friis Mikkelsen er formand for donationsudvalget i Lions Club Østerbro. Her har klubben på 60 års-dagen uddelt penge til fire formål. FOTO: Lions Club Østerbro

Løverne uddelte 60.000 kroner til jubilæum

Når en humanitær forening fylder 60 år, er det meget passende, at den uddeler 60.000 kroner.

Det gjorde Lions Club Østerbro forleden dag.

Måske kender du ikke foreningen, men der er stor chance for, at du har oplevet et af de arrangementer, de har stået bag, de seneste 60 år på Østerbro og Frederiksberg, som foreningen også dækker.

Anden søndag i advent arrangerer de altid julekoncert i Sankt Jakobs Kirke, og derudover har de gennem årene stået for fastelavn, halloween og loppemarkeder på Østerbro og banko i KB-Hallen. Sidstnævnte sted holder klubben sine møder i restauranten Granen.

Klubben har som formål både at skabe glæde og begejstring med arrangementer i byen og at støtte humanitære formål.

Lions Club Østerbro er en del af den danske Lions-bevægelse, som igen er en del af Lions Club International, der blev stiftet helt tilbage i 1914.

I Lions Club er det en væsentlig del af strategien, at ingen indsamlede penge skal gå til administration, men kun til humanitær hjælp.

Lions Club Østerbro har gennem årene støttet en lang række både lokale, nationale og internationale formål, blandt andet Lavukstock Festival for udviklingshæmmede, Sankt Jakobs Kirkes julehjælp, KB’ Støtteforening, Natteravnene og bekæmpelse af mæslinger og øjensygdommen grå stær samt hjælp ved katastrofer rundt omkring i verden.

Da Lions Club Østerbro forleden holdt sin 60 års jubilæumsreception, blev der uddelt 60.000 kroner til henholdsvis: Julemærkehjemmet Liljeborg (25.000), Fit For Kids (15.000), Stressforeningen (10.000) og Børnelejren for Kildevældskolens børn på Langeland (10.000).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ida Bønding Schøsler koncentrerer sig om sin serv ved Danmarks Top 12 i Hillerød.

Ingen podieplads til københavnere

Amagers 1. divisionskvinder stritter imod overmagten.

Regerende mestre sendte Amager VK ud af pokalen