Absalon er indstillet som danmarks bedste renovering
Absalon er indstillet som danmarks bedste renovering - Foto: Arkivfoto

Indstillet som Danmarks bedste renovering

Absalons kirke er blevet til Folkehuset Absalon. Siden kirken lukkede i 2014, er det tomme, gejstlige rum forvandlet til et moderne og lyslevende forsamlingshus, der har trukket fulde huse, siden genåbningen i august 2015.

Renoveringen af den tomme kirke på Sønder Boulevard, er med i konkurrencen om at vinde RENOVER prisen 2020, der gives til Danmarks bedste renovering. Vinderen modtager en check på 100.000 kroner.

Renoveringen af Absalon har været præget af et ønske om at bevare de klassiske rammer der går helt tilbage til 1933. Derudover har bæredygtighed været en afgørende faktor i renoveringsarbejdet, hvor der er lagt fokus på langtidsholdbare løsninger, energivenlige installationer og en genanvendelse af de oprindelige materialer.

Dette er årsag til, at renoveringen af Absalon er med i konkurrencen om at vinde de 100.000 kroner, og titlen som Danmarks bedste renoveringsprojekt anno 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Margaret Lindhardt. FOTO: Agnete Schlichtkrull

Giro 413-stemmen i Valdemarsgade

Hvad er vigtigt i det kommende byareal der både er blevet kaldt Jernbanebyen, Lille Vesterbro og Vestre Remisepark? FOTO: Arkiv

LEDER: Holder politikerne mon fast i de 8-11 hektar grønne arealer?