Jansson og Munksgaard i blåt.
Jansson og Munksgaard i blåt. - Foto: Fremad Amager Elite

Udskiftninger i Fremad A.-truppen

Fremad Amager har tegnet kontrakt med den 19-årige Kevin Höög Jansson, som senest har optrådt for Mjällby AIF, der sluttede som etter i Superettan. Cheftræner Azrudin ’Valli’ Valentic ser frem til at få indlemmet den alsidige defensive spiller i truppen:

»Det er en spiller, der giver os en anden dimension i det opbyggende spil. Med sit venstreben, en stærk fysik og en god attitude får vi en spiller, der kommer til at passe godt i vores trupsammensætning. Han er en alsidig spiller, der kan bruges både som venstre centerforsvar og defensiv midtbane,« siger han.

Også Kristoffer Munksgaard er ny Fremad-spiller. Den 30-årige nu tidligere kaptajn hos Næstved IF ser træneren som en vigtig forstærkning:

»Det er en rigtig god forstærkning til vores hold. Munksgaard har samlet en imponerende erfaring henover de sidste mange år i landets næstbedste række. Derudover har han været anfører for Næstved i de seneste år, og har været en afgørende spiller for dem. Han bliver en rigtig vigtig tilføjelse til vores trup og i omklædningsrummet. Med hans individuelle færdigheder vil han kunne bidrage med både mål og oplæg,« siger Valentic.

Også angriberen Momo Fanye Toure er ny Fremad-spiller. Den 18-årige unge mand er fra Guinea, hvor han tidligere har tørnet ud for Renaissance FC i den hjemlige liga. Han har været en fast bestanddel af både Guineas U16 og U17 landshold, hvor han har scoret en håndfuld mål.

Munksgaard og de andre nye var søndag klar til at drage på træningslejr med resten af sine nye holdkammerater. Det var til gengæld ikke den offensive publikumsdarling Samson Iyede, som er fløjet en tur til Belgien efter at have været en ombejlet herre i dette transfervindue. Der er i første omgang tale om en lejeaftale med klubben Lommel SK, der er placeret i den næstbedste række, men aftalen indeholder også en købsoption. Hollænderen Sven Blummel forlader også Amager til fordel for hollandske De Graafschap.

Fremad Amager spiller tre træningskampe under træningslejren i Tyrkiet indtil 16. februar, og herefter kommer FC Roskilde til testkamp i Sundby 23. februar kl. 13. Forårssæsonen sparkes i gang mod FC Fredericia lørdag 29. februar kl. 14 i Sundby Idrætspark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Forberedelserne til åbningen af Københavns Museum er inde i den afgørende fase. Museet i Stormgade åbner fredag.10

Se billederne: De sidste forberedelser – nu åbner Københavns Museum i Stormgade

Ayse (th.) og Sabahat (tv.) er blevet sat sammen i forbindelse med projektet Besøg på Modersmål, som giver de to kvinder mulighed for ar tale deres modersmål kurdisk sammen. Og det har især Ayse haft stor glæde af.

‘Besøg På Modersmål’ bekæmper ensomhed hos ældre indvandrere