Indgangen til vores nye domicil på Amager.
Indgangen til vores nye domicil på Amager. - Foto: Jacob Schneider

Mød din lokalavis på det gamle redaktørkontor i morgen

Torsdag klokken 13-15 kan du besøge Amager Bladet ved Musiktorvet på Øresundsvej.

For tre måneder blev Amager Bladets ‘direktionslokale anno 1918’ indviet hos Sundby Lokalhistoriske Forening. Redaktørkontoret, der er møbleret med skrivebord, skrivemaskine, drejeskivetelefon, fine skabe og klenodier, er indrettet for at bevare Amager Bladets store avisarkiv, der omfatter indbundne årgange fra 1874 og frem til i dag. Her har det været muligt at opspore gamle aviser og artikler i lokalarkivets åbningstid.

Nu er tiden kommet til, at man også kan besøge Amager Bladets redaktion anno 2020 på kontoret. I morgen torsdag 6. februar klokken 13-15 sidder journalist Jacob Schneider klar til at tage en snak om, hvad der rører sig på øen: Gode tips til historier, nysgerrige spørgsmål eller idéer til, hvad du som læser gerne vil bruge din lokalavis til – alle inputs er velkomne.

Vi håber, at I vil være med til at føre det gamle redaktørkontor med ind i fremtiden. Vi ses hos Sundby Lokalhistoriske Forening, Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2. sal (indgang fra Musiktorvet ved siden af spillestedet BETA).

Ama’r-hilsner fra Jacob, redaktionen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ingrid Jepsersen var en kvinde, der var forrest i kampen for demokrati og åndsfrihed,

Ingrid Jespersen – nu som musical

Marie Helene-Olsen er tiltrådt stillingen som vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Nyt ansigt: Frederiksberg Hospital ansætter vicedirektør