Gåtur med Gigtforeningen.
Gåtur med Gigtforeningen. - Foto: Gigtforeningen

Gigtforeningen: Vil du være med i en lokalgruppe?

Formanden for Gigtforeningens Københavnerkreds efterlyser borgere på Frederiksberg til at lave en lokalgruppe, har du lyst til at være med?

Motion, foredrag, events, udflugter og meget mere er blot noget af det som Gigtforeningens Københavnerkreds står bag. Den gode idé vil de gerne have bragt videre til Frederiksberg.

Derfor leder formanden for Gigtforeningens Københavnerkreds, Hanne Bertelsen, efter frivillige frederiksberg-borgere, som har lyst til at starte en lokalgruppe på Frederiksberg med for eksempel cafémøder, foredrag eller noget helt tredje.

Eneste krav er dog, at de frivillige skal være medlem af Gigtforeningen.

»Det er et must, at de personer der melder sig er medlem af Gigtforeningen, idet du ikke kan tale Gigtforeningens sag uden at være medlem.

Ud over det kræves det, at man er engageret i at ville deltage i et fællesskab omkring det at leve med en gigtsygdom, hvad det giver af udfordringer, begrænsninger, erfaringer, sorger, positive oplevelser, smerter og meget mere,« fortæller hun og fortsætter:

»Vores erfaringer viser, at socialt samvær med andre ’der har det lige som jeg’ er utrolig givende og opmuntrende i hverdagen. Erfaringsudveksling ved vores sammenkomster fra person til person har kæmpe stor værdi for den enkelte,« fortæller Hanne Bertelsen.

Hun er glad for de mange invitationer til arrangementer på Frederiksberg som Gigtforeningen får. Ikke nok med det, så er Gigtforeningen også involveret i blandt andet Seniordag på Frederiksberg Rådhus og Pårørendedag i Kedelhallen på Nyelandsvej og meget mere.

Starte lokalgruppe

Lokalgruppen på Frederiksberg skal bestå af et par ansvarlige frivillige i front af gruppen. Men der er også brug for frivillige til det praktiske arbejde.

Lokalgruppen kan så selv lave forskellige aktiviteter på Frederiksberg og får et årligt tilskud fra Gigtforeningen.

Kigger man en tur til Amager, så har man der en lokalgruppe, der har eksisteret i 32 år. De mødes en gang om ugen til forskellige aktiviteter.

Er du blevet nysgerrig, så kan du kontakte formand Hanne Bertelsen på mail: habe@post.tele.dk eller mobil: 50905129

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er sat penge af til cykelsti på Indiakaj, men indtil videre indfries det ikke.

Vejprojekter rykkes frem

Bente Svalgaard og Anita Møller-Pedersen er frivillige i Røde Kors-butikken på Valby Langgade, som sidste år satte omsætningsrekord, da de nåede en million kroner 23. december.

Genbrugssalget når nye højder på Valby Langgade