Ejendommen omfatter stueetage til 5. sal samt kælder med parkering
Ejendommen omfatter stueetage til 5. sal samt kælder med parkering - Foto: PHL Arketekter

Nu er grundstenen lagt til DFDS‘ nye perle

I tirsdags blev grundstenen lagt til PensionDanmarks byggeri af DFDS’ nye, bæredygtige domicil. Domicilet kommer til at ligge på Marmormolen og bliver et arkitektonisk og bæredygtigt mærke for området. DFDS bliver efter indflytning i 2022 nabo til sin egen færgeterminal og får FN-byen som nabo.

»Vi glæder os til at få et hovedkontor, der er designet til at skabe optimale rammer for 700 medarbejdere fra 40 lande, og hvor såvel erfarne som unge og kommende generationer af medarbejdere kan trives og få inspiration til samarbejde, innovation og udvikling,« siger Torben Carlsen, CEO i DFDS. Det er PLH Arkitekter, der står bag bygningen.

»Bygningen skal levendegøre DFDS’ kultur – både visuelt og funktionelt. Derfor har vi arbejdet med tre vigtige pejlemærker for husets arkitektur: Bæredygtighed, et innovativt arbejdsmiljø og et domicil med identitet,« fortæller Søren Mølbak, der er arkitekt hos PLH Arkitekter. Den totale entreprise-kontrakt lyder på 293,5 millioner kroner. DFDS flytter ind i 2022.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den lokale fodboldklub Nørrebro United har igangsat et nyt projekt ved navn Baggårdsbold for at imødekomme den store efterspørgsel efter at starte til fodbold i klubben.

DEBAT: Ny kunstgræsbane i Nørrebroparken

Gay Pop-Up Bar i oktober på Holmbladet i Holmbladsgade, hvor Amager Bladets gæve kolleger fra TV Lorry var på pletten og interviewe Mizz Privileze. På tirsdag er der drag-bingo på bodegaen.

Drag-bingo og seksualundervisning på Holmbladet – på tirsdag i uge sex