‘Anden’ kan opleves to gange i februar.
‘Anden’ kan opleves to gange i februar. - Foto: PR

Lufthavnshotellet går i luften som øens nye spillested

En ny spiller melder sig på banen med koncerter og underholdning i intime rammer. Clarion Hotel Copenhagen Airport har offentliggjort et program, der byder på store navne, som kan opleves helt tæt på i løbet af det næste år.

Clarion Hotel Copenhagen Airport er for mange kendt som et mødested eller et lufthavnshotel man kan overnatte på, hvis man gerne vil have en tyvstart på ferien tæt på ’lift-off’. Men hotellet bliver nu også et samlingssted for københavnere, der gerne vil have musikoplevelser: Med sin nye status som spillested byder hotellet velkommen til 230 koncertgæster ad gangen under konceptet ’Clarion Live & Exclusive’.

»Vi har egentlig plads til at holde koncerter for næsten dobbelt så mange, men vi har valgt at sætte en begrænsning på 230 pladser for at holde arrangementerne intime. På den måde kan man få en unik oplevelse, hvor man kommer meget tættere på kunstnerne, end man normalt har mulighed for,« fortæller hoteldirektør Jesper Olesen.

Kendte navne tæt på

Koncertprogrammet byder på otte koncerter med alt fra Tim Christensen – sidste fredag – til Burhan G og Lis Sørensen. Fælles for dem alle er, at de lægger op til en aften, der kommer tættere på end normalt. Koncertgængerne kan glæde sig til anekdoter og historierne bag velkendte hits.

Mange af kunstnerne har også deltaget i tv-programmet ’Toppen af poppen’, hvor de har skabt unikke fortolkninger af forskellige favoritnumre, som man også kan se frem til at høre.

Og det er ikke kun kendte musikere, der kommer til at underholde på scenen. Det første navn på programmet var nemlig Anders Matthesen, som leverede et show med lattergaranti tilbage i november – han kommer igen to gange i februar.

»Der kommer til at være noget for enhver smag, men alle arrangementer er udformet på samme måde. Man starter aftenen med en lækker tre-retters middag og gæsterne bliver derefter underholdt af en dansk kunstner helt tæt på. Vi glæder os meget til at byde inden for til de her arrangementer,« siger hoteldirektøren.

Program

Clarion Live & Exclusive er navnet på det nye koncert- og underholdningsprogram, som Clarion Hotel Copenhagen Airport netop har lanceret. På programmet finder man:

Anders Matthesen – 21.02.2020 og 22.02.2020

Sanne Salomonsen – 03.04.2019

Sko/Torp – 15.05.2020

Pernille Rosendal og Kvamie Liv – 25.06.2020

Lis Sørensen – 21.08.2020

Medina – 06.11.2020

Rasmus Walter – 13.11.2020

BILLETTER: Ticketmaster.com

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lad os få indført beboerlicens og p-zoner på vejene i Vanløse, så folk ikke bruger vores by som p-hus.

Hvem har gavn af fri parkering?

I foredraget vil forfatter og sociolog Aydin Soei sætte ord på livet i udsatte boligområder.

Livet i en ghetto: Forfatter Aydin Soei nedbryder myter i foredrag