Gay Pop-Up Bar i oktober på Holmbladet i Holmbladsgade, hvor Amager Bladets gæve kolleger fra TV Lorry var på pletten og interviewe Mizz Privileze. På tirsdag er der drag-bingo på bodegaen.
Gay Pop-Up Bar i oktober på Holmbladet i Holmbladsgade, hvor Amager Bladets gæve kolleger fra TV Lorry var på pletten og interviewe Mizz Privileze. På tirsdag er der drag-bingo på bodegaen. - Foto: Anna Maria Kølner-Augustson

Drag-bingo og seksualundervisning på Holmbladet – på tirsdag i uge sex

I oktober blev bodegaen Holmbladet i Holmbladsgade en del af en stribe Gay Pop-Up Bars rundt omkring i byen, og det blev et tilløbsstykke med over 200 gæster.

Derfor har bodegaens indehaver, Erdal Cicek, gået i samarbejde med den lokale drag queen Mizz Privileze, der også er kendt fra Danmark Har Talent. Samarbejdet indledes med en gang drag-bingo på tirsdag 4. februar klokken 20, fortæller Mizz Privileze i en pressemeddelelse.

Mizz Privileze har en baggrund som lærerstuderende og medarbejder i Sex & Samfund, og derfor er det første event dedikeret til det frække, nu hvor det sker i uge sex.

»Til den her aften har jeg forberedt nogle frække lege, performances og et lummert spil bingo, der på en sjov og tilbagelænet måde sætter fokus på vigtige emner som sikker sex og respekt for hinandens kønsidentitet,« fortæller Mizz Privileze.

»Vi er rigtig glade for at samarbejde med Mizz Privileze og vise, at der er plads til alle på vores bodega,« fortæller Erdal Cicek. Stamgæsterne har allerede vist stor interesse, fortæller han og opfordrer derfor til at komme i god tid.

Bingopladerne koster 10 kroner stykket eller tre for 25. Præmierne er sponseret af lokale virksomheder på Amager.

Bliver aftenen en succes skal det blive til et fast månedligt event med nyt tema hver gang.

Tjek også Facebook-eventet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ejendommen omfatter stueetage til 5. sal samt kælder med parkering

Nu er grundstenen lagt til DFDS‘ nye perle

Lad os få indført beboerlicens og p-zoner på vejene i Vanløse, så folk ikke bruger vores by som p-hus.

Hvem har gavn af fri parkering?