Spioner på missioner er en af de nye film, som kan opleves i Moviehouse, hvor der også er Østerbro-mesterskaberne i Uno på programmet. FOTO: Moviehouse
Spioner på missioner er en af de nye film, som kan opleves i Moviehouse, hvor der også er Østerbro-mesterskaberne i Uno på programmet. FOTO: Moviehouse - Foto: Moviehouse

Uno og spioner: Børnedag med film og kortspil

Søndag 2. februar er der en særlig børnedag i biografen Moviehouse ved Eksperimentarium med Østerbro Avis som medarrangør.

Her bliver det muligt at opleve de nye film Spioner på Missioner og Drømmebyggerne, der begge kan ses rundt omkring fra vinterferien.

Udover de tre film bliver der også arrangeret Østerbro-mesterskaberne i det populære kortspil uno. Det finder sted omkring klokken 12-14. Vinderen får gratis adgang for hele familien til en forestilling i Moviehouse. Og der er popcorn til mesterskaberne i kortspillet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
‘Amager Lyser’ er en lyskunstrute, der samler permanente og midlertidige værker på Amager i forbindelse med Copenhagen Light Festival 2020. Kunstnerne udstiller deres installationer i samarbejde med Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg og Christianshavns Lokaludvalg, Christianshavns Torvenetværk, GoBoat, Amager Kulturpunkt, Prismen og Kulturhuset Islands Brygge. Hele ruten er cirka syv kilometer lang. På gåben tager det omkring halvanden time at følge ruten og på cykel cirka en halv.

Amager lyser op i mørket de næste tre uger

Flere cykelparkeringspladser, en bredere promenade og nye træer er blot nogle af de ting, som borgerne i Nybrogade kan se frem til.

Flere cykelparkeringspladser og mere byrum: Nu går arbejdet med Nybrogade i gang