Hjerteforeningen har modtaget 46 indstillinger til prisen som Årets Hjerteredder 2020. Alle hjerteredderne, og de mennesker, de har reddet, er inviteret til et stort hyldestarrangement.
Hjerteforeningen har modtaget 46 indstillinger til prisen som Årets Hjerteredder 2020. Alle hjerteredderne, og de mennesker, de har reddet, er inviteret til et stort hyldestarrangement. - Foto: Linda Johansen/Hjerteforeningen

Lokal helt er indstillet til Årets Hjerteredder

Katrine Johanne Lindblad Pihl fra Valby er indstillet til Årets Hjerteredder 2020, som afholdes i Glaskuben fredag den 7. februar. Hun gav 16. februar 2019 livreddende førstehjælp til hendes kæreste Stefan Mozart Petersen, der væltede på gulvet og gik i krampe, en morgen da han skulle ud af sengen.

Efter at have givet hjertemassage i 12-14 minutter, hører Katrine Pihl nogen trampe ind i lejligheden og sige: »redderne er her, redderne er her!«.

Stefan Mozart Petersen ligger i koma i 12 dage, før han bliver vækket og får indopereret en ICD-pacemaker. Han har det rigtig godt i dag og har ingen mén.

Katrine Pihl og 45 andre ’hjertehelte’ er indstillet til Årets Hjerteredder 2020, som afsløres under Hjertegalla, der sendes på Tv2 Charlie lørdag den 21. marts klokken 20.55.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Gåden om Vanløse Byhorn

Den frikøbte tribune monteres i svinget bag målet mod Irlandsvej.

Fremad Amagers transfer-scoop: Et styks tribune skifter fra Helsingør