Årets studenterrevy har titlen ‘Ingen dækning’. pr-foto
Årets studenterrevy har titlen ‘Ingen dækning’. pr-foto

Legendarisk revy rykker ind på Café Liva

Gennem næsten 100 år har mange kendte danskere har stået på de skrå brædder i den legendariske Studenterrevyen . Torsdag er der premiere på årets revy på Café Liva.

Hvad har skuespilleren Jytte Abildstrøm, forfatteren Klaus Rifbjerg, tv-værten Poul Jørgensen, komikeren Jan Gintberg og erhvervsmanden Asger Aamund tilfælles?

Jo, de har såmænd allesammen stået på scenen i Studenterrevyen – Kongelig Mayestaits Acteurs årlige forestilling med en historie, der strækker sig næsten 100 år tilbage.

I år er der premiere på revyen torsdag 6. februar. Og det bliver på en helt ny scene. I jagten på et spillested til forestillingen meldte den tidligere Studenterrevy-skuespiller Jacob Morild sig på banen med en hjælpende hånd: Det gode skib Café Liva i Nyhavn, hvor Morild nu er teaterdirektør, er klar til at huse revyen.

Ingen dækning

Årets Studenterrevy har titlen ’Ingen dækning’. Den ledes af instruktør Maria Garde, der har en lang karriere i teaterbranchen bag sig.

Hun instruerer fire unge, håbefulde skuespillere: Konas Stimose, 26, Katja Ordon Larsen, 23, Jakob Garde, 21, og Louise Vangkilde, 29.

Kim Preuthun, der har været Studenterrevyens faste kapelmester i 15 af de seneste 18 år, sidder igen i år ved pianoet.

Studenterrevyen. Café Liva, Nyhavn. 6.-22. februar. Se spilletider på studenterrevyen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
‘Nørrebro er en sort plet på Danmarkskortet, hvor der skal gøres en ihærdig indsats for at gøre op med den mentalitet, der hersker der,’ skriver Inger Støjberg (V) i en kommentar til temaserien Nørrebros Tolerance.

Tema/Nørrebros Tolerance: Nørrebro er en sort plet på Danmarkskortet

formanden for Undervisningsudvalget, Michael Vindfeldt, mener vi skal skære ned på plastikemballage i skolemad.

DEBAT: Lad os gøre noget ved brugen af plastikemballage til skolemad