Flere cykelparkeringspladser, en bredere promenade og nye træer er blot nogle af de ting, som borgerne i Nybrogade kan se frem til.
Flere cykelparkeringspladser, en bredere promenade og nye træer er blot nogle af de ting, som borgerne i Nybrogade kan se frem til. - Foto: Schul Landskabsarkitekter

Flere cykelparkeringspladser og mere byrum: Nu går arbejdet med Nybrogade i gang

Tilbage i april sidste år vedtog Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune en aftale om at renovere Nybrogade, og nu går arbejdet i gang, oplyser Københavns Kommune.

Arbejdet påbegyndes således i februar, og her skal Københavns Kommune blandt andet etablere en bredere promenade, der skal gøre det mere attraktivt at opholde sig langs Gammel Strand.

Derudover skal kommunen plante 12 nye træer og etablere 15 nye bænke. Det bliver samtidig nemmere at finde en cykelparkeringsplads, da kommunen planlægger at etablere 62 nye parkeringspladser til cykler i Nybrogade, Naboløs og Knabrostræde.

I samme ombæring nedlægger kommunen 35 parkeringspladser, hvoraf 31 af dem ligger i Nybrogade.

I anlægsperioden, der løber frem til august, vil der etapevis være spærret for biltrafik. Først mellem Knabrostræde og Gammel Strand og derefter mellem Knabrostræde og Frederiksholms Kanal. Cyklister og fodgængere kan fortsat passere ad Nybrogade, men der vil være mindre plads at færdes på.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Spioner på missioner er en af de nye film, som kan opleves i Moviehouse, hvor der også er Østerbro-mesterskaberne i Uno på programmet. FOTO: Moviehouse

Uno og spioner: Børnedag med film og kortspil

Kom med Dansk Vandrelaug på tur

En tur op til toppen af Rundetårn