Accordeonisten Julie Holmegaard Schade debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i gratis koncert i Konservatoriets Koncertsal.
Accordeonisten Julie Holmegaard Schade debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i gratis koncert i Konservatoriets Koncertsal. - Foto: PR

Accordeondebut i Konservatoriets Koncertsal

Accordeonisten Julie Holmegaard Schade debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse, når hun onsdag 5. februar holder koncert i Konservatoriets Koncertsal.

Under overskriften ”EMBODY” opfører hun værker af Grieg, Pade, Sejlund, Black og Galliano, og hun vil få selskab af sopran Helle Gössler Christensen, slagtøjsspiller Hsiao-Tung Yuan, danser og koreograf Camilla Schack Tellefsen samt en strygerensemble dirigeret af Eugene Tzikindelean.

Julie Holmegaard Schade begyndte at spille accordeon allerede som otteårig, og i en alder af blot 16 år blev hun optaget på Syddansk Musikkonservatorium.

Året efter flyttede hun til Frankrig for at studere på accordeonskolen CNIMA, men i 2012 vendte hun tilbage til Danmark og har siden studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Julie har medvirket i en række teaterforestillinger og i Malmø Operas opsætning af ’Spillemand på tagryg’, mens hun med sin duo vandt 1. pris i den internationale accordeonkonkurrence i 2016.

Koncerten er gratis for alle.

Koncert. Konservatoriets Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1. 5. februar kl. 19.30. Gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
RebekkaMaria underholdt småbørnsforældrene med sit musikalske show.

Formiddagskoncerterne er babyvenlige i kulturhuset

Susanne Mette Kriegbaum har tilbragt en stor del af sin barndom og ungdom ved Damhussøen. Nu stiller hun op til valget til Tryghedsgruppen for at skabe mere tryghed,FOTO: Anja Berth

Tryg barndom i Vanløse har fået Susanne til at kæmpe for lighed