Sponsoreret: Mangler du selskabslokaler? Prøv Café Sommerfuglen

Selv om det udefra ser ud som om, her er fyldt, er der altid plads til et selskab mere, forsikrer Ihsan Coskun, der har været indehaver af Café Sommefuglen i 10 år og i branchen i 25 år.

”Der er måske mange, der ikke tænker over det, men vi kan være 50-60 mennesker i caféen og så er der også plads til 30 i selskabslokalet,” fortæller han, der ud over caféens brunch og menukort har særlige menuer til selskaber.

”Jeg er selv i køkkenet og har en tjener til at passe caféen. Vores mad er mere restaurantmad end almindelig cafémad, og man kan selvfølgelig bytte ud i menuerne, og få det lige som man vil have det,” lover kokken. Han har allerede i dag alle slags selskaber i Café Sommerfuglen; konfirmationer, barnedåb, fødselsdage og begravelser.

Kendte rammer

Café Sommerfuglen har eksisteret i godt 20 år, og før da har stedet været kinesisk restaurant og endnu tidligere bodega på hjørnet af Valby Langgade og Annexstræde.

”Jeg tror, at det er en af Valbys ældste udskænkningssteder. Det kan jeg også høre, når vi har selskaber, så fortæller farfar familien om dengang, han spillede billard på bodegaen,” smiler Ihsan Coskun.

Også for Valbys nye indbyggere

Mange af Café Sommerfuglens kunder kommer langvejs fra. Han nævner selv Brønshøj, Roskilde og Hillerød. Ihsan Coskun vil gerne gøre opmærksom på mulighederne for at bruge cafeen som selskabslokale over for de mange nye indbyggere i Valby fra for eksempel Grønttorvet.

”Folk kommer jo også til Valby for at opleve for eksempel Nordisk Film, og de finder vej til mit brunchbord. Valby-borgerne kommer her mere senere på dagen og om aftenen. Det går godt, men der er altid plads til flere,” slutter Ihsan Coskun.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det næsten 12 meter høje træ står på hjørnet af Esplanaden og Grønningen.

Nyt træ er plantet på ny plads: 12 meter højt egetræ ankom på blokvogn

Rasmus Klump, Pingo og Flora er klar med to helt nye forestillinger i Tivoli.

Rasmus Klump i Tivoli: Premiere på to nye forestillinger