Whole Lotta Hank indtager scenen på Bartof Café.
Whole Lotta Hank indtager scenen på Bartof Café. - Foto: PR

På Nordre Fasanvej: Toner a la Hank Williams

Det bliver lidt en musikalsk tur ned ad memory lane, når Bartof Café på Nordre Fasanvej 46 byder på koncert med Whole Lotta Hank.

Koncerten finder sted 1. februar kl. 21, og der er entré til den oplevelse.

Der er naturligvis tale om en koncert spækket med toner med Hank Williams evergreens, så du kan se frem til en aften med masser af countrymusik.

Og hvis du ikke lige skulle vide, hvem Hank Willams er, så kan det fortælles at han i en alder af 23 år blev USAs første kendte stjerne i selskab med bandet Drifting Cowboys. Det var dengang i 40’erne, da radioen var det centrale omdrejningspunkt.

Hank Williams har skrevet over 250 sange, blandt andet ’Hey Good Lokkin’ og ’Jambalaya’.

Musik for hjertekulen

Denne aften på Bartof kan du se frem til at møde et band næsten lige som Drifting Cowboys.

Herrerne på scenen er Pete Westbrook på sang og akustisk guitar, Lars Ole Nielsen på elguitar og sang, Paddy Lawless på violin og sang, Paolo Molinari på sang og kontrabas og Søren Olesen på sang og lapsteel guitar.

Tilbage til historien om Hank Williams, der døde i en alder af bare 29 år. Han blev meget kendt for sine melodier og tekster, der ofte rammer hjertekulen, og det er netop det, som Whole Lotta Hank vil prøve at gøre denne aften på Nordre Fasanvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Forrest fra venstre: Shirley Højbjerg, Birgitte Nikolajsen, Tove Lorenzen og Bente Reimer Randahl. Bagest fra venstre: Inger Anne Koue, Birte Rindom, Inge Schiøler, Grete Mazanti Andersen og Lizzie Skovsgaard.

Vi er Amager: Pigerne fra Skolen ved Sundet mødtes for 65. gang

Eira har udstillet i London, Sydney, på nationalmuseet i Dar es Salaam, på Tazizi instituttet på Zanzibar og i København.

Rund dag: Kunstmaler og globetrotter bliver 80 år